Η BCT είναι μια Τεχνική – Μηχανολογική Εταιρεία, εξειδικευμένη στις Κατασκευές Καθαρών Χώρων, στα Συστήματα HVAC-R, στην Ψύξη και στις Ειδικές Βιομηχανικές Εφαρμογές Αέρα

Η BCT είναι μια Τεχνική – Μηχανολογική Εταιρεία, εξειδικευμένη στις Κατασκευές Καθαρών  Χώρων, στα Συστήματα HVAC-R,  στην Ψύξη και στις Ειδικές Βιομηχανικές Εφαρμογές Αέρα (Dry Rooms, Συστήματα Degassing και άλλα).

Παρέχουμε turn – key έργα ξεκινώντας από τον αρχικό σχεδιασμό, αναπτύσσοντας βελτιστοποιημένες λύσεις συνεργαζόμενοι με τον πελάτη, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του και παρέχοντας ένα τελικό έργο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλάδου. Κάνουμε έργα σε όλο τον κόσμο και για δύο γενιές συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Βιομηχανία υλοποιώντας καινοτόμες εφαρμογές.

Ο Όμιλος BCT – Bougatsos Cleanroom/Cooling Technology, είναι το rebranding της εταιρείας V.Bougatsos SA.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις που θα εξυπηρετούν με επιτυχία τις ανάγκες τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Οι ανάγκες των πελατών και οι απαιτήσεις παραγωγής είναι το επίκεντρο της καθημερινής μας εργασίας. Συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία με την επιχειρηματική σκέψη, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε λύσεις υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής απόδοσης και συμβατές λύσεις και να δημιουργήσουμε την καλύτερη πρόταση αξίας για αυτές.

Η συνολική αξιοπιστία λειτουργίας, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η πλήρης παρακολούθηση του συστήματος και η αναβάθμιση της υγιεινής είναι μερικές από τις πτυχές που μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγική και την επιχειρηματική αναβάθμιση του τελικού πελάτη. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας όπως υπαγορεύουν οι ανάγκες των πελατών μας και οι αλλαγές στις προσδοκίες του κλάδου και χαιρόμαστε να βλέπουμε τους πελάτες μας να εξελίσσουν την παραγωγή τους και την περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη τους μετα την ολοκλήρωση των συστημάτων που σχεδιάζουμε για αυτούς.

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η επιτυχία έρχεται σαν αποτέλεσμα της εργασίας ενός συνόλου ανθρώπων κι όταν συμβάλλει στην ευτυχία και στη βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων αυτών. Για το λόγο αυτό δημιουργούμε ομάδες με οικογενειακές αξίες. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας εμπνέοντας, εκπαιδεύοντας και παρακινώντας τους. Για εμάς, όλα αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις και στη θετική ενέργεια. Εστιάζουμε στις λύσεις και όχι στα προβλήματα. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και εργαζόμαστε για αυτό καθημερινά.

Οι Υπηρεσίες μας

Engineering Design

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σχεδιάζεται από την αρχή. Με βάση τις απαιτήσεις της διαδικασίας, θα καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική λύση, λαμβάνοντας υπόψη τις Βέλτιστες Πρακτικές αλλά και την Καινοτομία για την Επίτευξη της Αειφορίας. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η έξυπνη / ψηφιοποιημένη λειτουργία είναι πλέον στις προτεραιότητες των πελατών.

Στον Όμιλο BCT, ο κύριος σκοπός μας είναι να δημιουργούμε λύσεις για τις πιο κρίσιμες προκλήσεις των πελατών μας.

Με βάση τις απαιτήσεις της διαδικασίας, εργαζόμαστε για να καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική λύση. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις κρίσιμες παραμέτρους και στοχεύοντας στο άρτιο αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε:

– Βιωσιμότητα

– Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

– Υψηλότερη παραγωγικότητα

– Έξυπνη/ψηφιοποιημένη λειτουργία 

– Καθαρές παραγωγικές διαδικασίες

που αποτελούν σήμερα τους κύριους στόχους των πελατών μας.

Συμβουλευτική / Ανάπτυξη λύσεων

Οι πελάτες δίνουν προτεραιότητα στις επενδύσεις σύμφωνα με τη Στρατηγική τους. Ο ρόλος μας είναι να βρούμε την πιο αποτελεσματική λύση και να παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το τι είναι καλύτερο να γίνει. Συνεργαζόμαστε με πολλές κατασκευαστικές εταιρείες ως σύμβουλοι αναπτύσσοντας λύσεις και βοηθώντας τις.

Turn-Key Υλοποίηση Έργων

Έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 500 συστήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει δυνατότητες για την αποτελεσματική εκτέλεση έργων σε οποιοδήποτε μέρος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορούμε να αναλάβουμε από ένα απλό μηχανικό σύστημα μέχρι την πιο απαιτητική εφαρμογή. Οι εξειδικευμένες τεχνικές ομάδες μας σε όλες τις ειδικότητες, είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως δυσκολιών συνεργασίας,  και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικύρωση και Πιστοποίηση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για το τελικό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και η επικύρωση είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας. Κάνουμε όλες τις δοκιμές για να αποδείξουμε τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των χρηστών, τα κριτήρια απόδοσης και τις κανονιστικές προδιαγραφές.

Συμβόλαιο Συντήρησης

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, το Τμήμα Εξυπηρέτησής μας φροντίζει να διασφαλίζει την καλή λειτουργία των συστημάτων για όλο τον κύκλο ζωής τους. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη λειτουργία του συστήματος στην ίδια κατάσταση όπως την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Οι επιδέξιοι τεχνικοί μας ελέγχουν οποιαδήποτε παράμετρο: λειτουργία εξοπλισμού, απόδοση ελέγχου, ευελιξία αισθητήρων, στεγανότητα όλων των κυκλωμάτων και επιδιορθώνουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία μετά από μια βαθιά ανάλυση τυχόν παραμέτρων συστήματος που δημιουργούμε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της θέσης σε λειτουργία του συστήματος

Χρειάζεστε βοήθεια στην
υλοποίηση του νέου σας έργου;

Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε
για όλες τις διαθέσιμες επιλογές!

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα

mid-Memphis.png
mid-Memphis.png

Certifications - Accreditations

ISO Accreditations

Health & Safety Accreditations

Memberships

Οι δεσμεύσεις μας

Δέσμευση στον Άνθρωπο

Από την ημέρα που γεννιόμαστε,  αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσα από τις σχέσεις που χτίζουμε με τη μητέρα μας, μετά με όλη την οικογένειά μας και τέλος με το περιβάλλον μας (σχολείο, συγγενείς, γείτονες κ.λπ.).

Όλα έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις. Όλες οι επιχειρηματικές ενέργειες περιλαμβάνουν τη διαδικασία αμοιβαίας ικανοποίησης
αναγκών και επιθυμιών. Η φύση του ανθρώπου ήταν να ζει σε κοινότητες πριν από αιώνες, να βοηθά ο ένας τον άλλον και να οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης καθώς αυτός ήταν ο μόνος τρόπος επιβίωσης και ανάπτυξης.

Η δέσμευσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προωθήσουμε τις αρετές των ανθρώπων και να συμβάλουμε στην ευτυχία και την επιτυχία τους. Όταν το κάνουμε αυτό, επιστρέφει αυτόματα σε εμάς, έτσι οι άλλοι συμβάλλουν στην ευτυχία και στην επιτυχία μας αντίστροφα.

Δέσμευση στην Αγάπη

Η αγάπη είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για να είμαστε παραγωγικοί, καινοτόμοι και τελικά
επιτυχημένοι. Αν δεν αγαπάμε τη δουλειά μας και δεν αντλούμε ευχαρίστηση από αυτήν, δεν μπορούμε εύκολα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γίνόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Εάν δεν έχουμε αγάπη για τους άλλους, είναι δύσκολο να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθηση μας. Αν δεν έχουμε ενσυναίσθηση για τους άλλους, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να δημιουργήσετε καλές και υγιείς
σχέσεις μαζί τους.

Η δέσμευσή μας στην αγάπη σημαίνει ότι θα κρατάμε πάντα αναμμένο το φως στις καρδιές μας για τη συνεχή ανάπτυξη της δουλειάς μας με βάση την απεριόριστη αγάπη και ενσυναίσθηση για τους άλλους και πάντα με θετικό τρόπο.

Δέσμευση στην Ανθρωπότητα

“Αυτός ο κόσμος δεν είναι καλός και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό” – Steve Jobs

Καθημερινά παίρνουμε πόρους για τη φύση, τρώμε τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο έδαφος, πίνουμε νερό και χρησιμοποιούμε καύσιμα που παράγει η φύση. Πρέπει να ανταποδώσουμε συνεισφέροντας κάτι σε αυτή την τεράστια δεξαμενή αγαθών που είμαστε
τόσο τυχεροί να χρησιμοποιούμε.

Το να φροντίζουμε τη φύση, να προσπαθούμε να την βλάπτουμε όσο το δυνατόν λιγότερο, να κάνουμε εφευρέσεις στη δουλειά μας (ακόμη και μικρές) που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον είναι απλώς μικρά βήματα για τη συμβολή σε έναν καλύτερο κόσμο.

Κι αν ο καθένας μας κάνει αυτά τα μικρά βήματα καθημερινά, ο κόσμος μπορεί να είναι καλύτερος για εμάς, για τα παιδιά μας και για τις μελλοντικές γενιές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία από το να αφήσουμε κάτι χρήσιμο πίσω μας σε αυτή τη μοναδική ευκαιρία που έχουμε να ζήσουμε σε αυτόν τον κόσμο.

"No one can whistle a symphony. It takes a whole orchestra to play it.“
H.E. Luccock

Βασίλης Μπουγάτσος
Βασίλης Μπουγάτσος President
Κάτια Μπουγάτσου
Κάτια Μπουγάτσου Managing Director & Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της ASHRAΕ
Βασίλειος<br>Μπουγάτσος
Βασίλειος
Μπουγάτσος
President
Κάτια<br>Μπουγάτσου
Κάτια
Μπουγάτσου
Managing Director & Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της ASHRAΕ

Senior Engineers

Αλέξανδρος Κοντογιώργης
Αλέξανδρος Κοντογιώργης Cleanroom’s Specialist
alex.kontogiorgis@bct-group.gr
Βασίλης Τρωγάδης
Βασίλης Τρωγάδης HVAC-R Industry Specialist
v.trogadis@bct-group.gr
Ζαχαρίας Παξιμαδάκης
Ζαχαρίας Παξιμαδάκης Senior Project
Manager
z.paximadakis@bct-group.gr
Παναγιώτης Ντουκάκης
Παναγιώτης Ντουκάκης Project Manager
p.ntoukakis@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Γιώργος<br>Τσούρτης
Γιώργος
Τσούρτης
Senior Systems Integrator
g.tsourtis@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Αλέξανδρος Κοντογιώργης
Αλέξανδρος Κοντογιώργης Cleanroom’s Specialist
alex.kontogiorgis@bct-group.gr
Βασίλης Τρωγάδης
Βασίλης Τρωγάδης HVAC-R Industry Specialist
v.trogadis@bct-group.gr
Ζαχαρίας Παξιμαδάκης
Ζαχαρίας Παξιμαδάκης Senior Project Manager
z.paximadakis@bct-group.gr
Παναγιώτης Ντουκάκης
Παναγιώτης Ντουκάκης Senior Project Manager
p.ntoukakis@bct-group.gr
Γιώργος Τσούρτης
Γιώργος Τσούρτης Senior Systems Integrator
g.tsourtis@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com

Project Engineers

Κων/νος<br/>Παπαδόπουλος
Κων/νος
Παπαδόπουλος
Assistant Projects Engineer
k.papadopoulos@bct-group.gr
Σπύρος Τσάντος
Σπύρος Τσάντος Assistant Projects Engineer
s.tsantos@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Κων/νος Παπαδόπουλος
Κων/νος Παπαδόπουλος Assistant Projects Engineer
k.papadopoulos@bct-group.gr
Σπύρος Τσάντος
Σπύρος Τσάντος Assistant Projects Engineer
s.tsantos@bct-group.gr

Design Engineers

Χρήστος Κιάτος
Χρήστος Κιάτος Assistant New Projects Engineer
ch.kiatos@bct-group.gr
Κατερίνα Αλεξανδροπούλου
Κατερίνα Αλεξανδροπούλου Assistant New Projects Engineer
k.alexandropoulou@bct-group.gr
Περικλής Θεοδοσίου
Περικλής Θεοδοσίου Assistant New Projects Engineer
p.theodosiou@bct-group.gr
Δημήτρης Κατσίκης
Δημήτρης Κατσίκης Assistant New Projects Engineer
d.katsikis@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Χρήστος<br/>Κιάτος
Χρήστος
Κιάτος
Assistant New Projects Engineer
ch.kiatos@bct-group.gr
Κατερίνα Αλεξανδροπούλου
Κατερίνα Αλεξανδροπούλου Assistant Projects Engineer
k.alexandropoulou@bct-group.gr
Περικλής Θεοδοσίου
Περικλής Θεοδοσίου Assistant New Projects Engineer
p.theodosiou@bct-group.gr
Δημήτρης Κατσίκης
Δημήτρης Κατσίκης Assistant Projects Engineer
d.katsikis@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com

Corporate Operations Team

Σταύρος Αθανασίου
Σταύρος Αθανασίου Senior Accounting Manager
s.athanasiou@bct-group.gr
Στέφανος Μπακόλας
Στέφανος Μπακόλας Assistant Accountant
accounting@bct-group.gr
Ματίνα Αρμαμέντου
Ματίνα Αρμαμέντου Executive Assistant
m.armamentou@bct-group.gr
Ιωάννα Χριστοδούλου
Ιωάννα Χριστοδούλου Executive Assistant - HR & Communications
i.christodoulou@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Σταύρος Αθανασίου
Σταύρος Αθανασίου Accounting Manager
s.athanasiou@bct-group.gr
Στέφανος Μπακόλας
Στέφανος Μπακόλας Assistant Accountant
accounting@bct-group.gr
Ματίνα Αρμαμέντου
Ματίνα Αρμαμέντου Executive Assistant
m.armamentou@bct-group.gr
Ιωάννα Χριστοδούλου
Ιωάννα Χριστοδούλου Secretary
i.christodoulou@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com

Technical Team

Χρήστος Λίγγος
Χρήστος Λίγγος Head of Service Department
ch.liggos@bct-group.gr
Τρύφωνας Κοσμίδης
Τρύφωνας Κοσμίδης Head of Installations Department
info@bct-group.gr
Στέλιος Σαρχόσογλου
Στέλιος Σαρχόσογλου Senior Refrigeration Technician
info@bct-group.gr
Singh Probhjot
Singh Probhjot Metallurgy & Welding Technician
info@bct-group.gr
Αντώνης Τιτόνης
Αντώνης Τιτόνης Hydraulic & Sheet Metal Senior - Technician
info@bct-group.gr
Sokol Stefa
Sokol Stefa Sheet Metal Manufacturing Senior Technician
info@bct-group.gr
Ορέστης Σταμούλης
Ορέστης Σταμούλης Installations Technician
info@bct-group.gr
Βασίλης Σταμούλης
Βασίλης Σταμούλης Installations Technician
info@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Χρήστος Λίγγος
Χρήστος Λίγγος Head of Service Department
ch.liggos@bct-group.gr
Τρύφωνας Κοσμίδης
Τρύφωνας Κοσμίδης Head of Installations Department
info@bct-group.gr
Στέλιος Σαρχόσογλου
Στέλιος Σαρχόσογλου Senior Refrigeration Technician
info@bct-group.gr
Probhjot<br>Singh
Probhjot
Singh
Metallurgy & Welding Technician
info@bct-group.gr
Αντώνης Τιτόνης
Αντώνης Τιτόνης Hydraulic & Sheet Metal Senior - Technician
info@bct-group.gr
Sokol Stefa
Sokol Stefa Sheet Metal Manufacturing Senior Technician
info@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Ορέστης Σταμούλης
Ορέστης Σταμούλης Installations Technician
info@bct-group.gr
Βασίλης Σταμούλης
Βασίλης Σταμούλης Installations Technician
info@bct-group.gr
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Loremipsum@bougatsos.com

Θέλετε να μάθετε περισσότερα
για εμάς?