
Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο – Βιομηχανικός Κλιματισμός & Ψύξη
Οινοποιείο Μέτσοβο, Ελλάδα 2005 ο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ανήκει στην εταιρεία ΚΑΤΩΓΙ & Στροφιλιά Α.Ε., κορυφαίος παραγωγός κρασιού στην Ελλάδα

Οι παραγωγοί αναψυκτικών αντιμετωπίζουν τη μεγάλη πρόκληση της πρόληψης της μόλυνσης κατά τις διαδικασίες παραγωγής. Μη ανιχνευμένοι μικροοργανισμοί δεν…
Η μικροβιακή σταθεροποίηση της μπύρας είναι κρίσιμης σημασίας για τη διάρκεια ζωής της μπύρας. Καθώς οι μπύρες είναι αποθηκευμένες σε αποθήκες προκειμένου…


Η θερμοκρασία είναι ένα ζωτικό μέρος της ζύμωσης στην οινοποίηση. Οι επιθυμητές θερμοκρασίες ζύμωσης ποικίλλουν για τα κόκκινα και…

Οινοποιείο Μέτσοβο, Ελλάδα 2005 ο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ανήκει στην εταιρεία ΚΑΤΩΓΙ & Στροφιλιά Α.Ε., κορυφαίος παραγωγός κρασιού στην Ελλάδα

Αναψυκτικά Παγκοσμίως 1900 έως σήμερα Η εταιρεία μας έχει μια σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με την Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (HBC)