Η θερμοκρασία είναι ένα ζωτικό μέρος της ζύμωσης στην οινοποίηση.
Οι επιθυμητές θερμοκρασίες ζύμωσης ποικίλλουν για τα κόκκινα και τα λευκά κρασιά. Οι θερμοκρασίες ζύμωσης κόκκινου κρασιού είναι βέλτιστα μεταξύ 20-30°C ενώ οι θερμοκρασίες ζύμωσης λευκού κρασιού συνιστώνται στους 15°C ή κάτω.
Προηγούμενο
Επόμενο
Στα οινοποιεία κατασκευάζουμε συστήματα για:
Ψύξη μούστου στη διάρκεια της ζύμωσης
Έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας κελαριών ωρίμανσης βαρελιών κρασιού
Έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας κελαριών παλαίωσης μπουκαλιών κρασιού
Ψύξη κρασιού για την σταθεροποίηση πριν την εμφιάλωση