
Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο – Βιομηχανικός Κλιματισμός & Ψύξη
Οινοποιείο Μέτσοβο, Ελλάδα 2005 ο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ανήκει στην εταιρεία ΚΑΤΩΓΙ & Στροφιλιά Α.Ε., κορυφαίος παραγωγός κρασιού στην Ελλάδα
Η θερμοκρασία είναι ένα ζωτικό μέρος της ζύμωσης στην οινοποίηση.
Οι επιθυμητές θερμοκρασίες ζύμωσης ποικίλλουν για τα κόκκινα και τα λευκά κρασιά. Οι θερμοκρασίες ζύμωσης κόκκινου κρασιού είναι βέλτιστα μεταξύ 20-30°C ενώ οι θερμοκρασίες ζύμωσης λευκού κρασιού συνιστώνται στους 15°C ή κάτω.

Οινοποιείο Μέτσοβο, Ελλάδα 2005 ο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ανήκει στην εταιρεία ΚΑΤΩΓΙ & Στροφιλιά Α.Ε., κορυφαίος παραγωγός κρασιού στην Ελλάδα

Αναψυκτικά Παγκοσμίως 1900 έως σήμερα Η εταιρεία μας έχει μια σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με την Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (HBC)