
Αθηναϊκή Ζυθοποιία – Καθαροί Χώροι
Βιομηχανία Ποτών – Ζυθοποιία Πάτρα – Ελλάδα 2019 Κλιματισμός με φρέσκο αέρα – Αίθουσα συσκευασίας ασκών μπύρας Επίτευξη συνθηκών καθαρού
Η θερμοκρασία είναι ένα ζωτικό μέρος της ζύμωσης στην οινοποίηση.
Οι επιθυμητές θερμοκρασίες ζύμωσης ποικίλλουν για τα κόκκινα και τα λευκά κρασιά. Οι θερμοκρασίες ζύμωσης κόκκινου κρασιού είναι βέλτιστα μεταξύ 20-30°C ενώ οι θερμοκρασίες ζύμωσης λευκού κρασιού συνιστώνται στους 15°C ή κάτω.

Βιομηχανία Ποτών – Ζυθοποιία Πάτρα – Ελλάδα 2019 Κλιματισμός με φρέσκο αέρα – Αίθουσα συσκευασίας ασκών μπύρας Επίτευξη συνθηκών καθαρού

Βιομηχανία Ανψυκτικών Λαμία, Ελλάδα 2008 Εργοστάσιο παραγωγής φρέσκων χυμών στην Λαμία Στόχοι έργου στην γραμμή παραγωγής χυμών “Life”: Σύστημα ψύξης

Οινοποιεία Σαντορίνη, Ελλάδα 2005 Η εταιρία Μπουτάρη δημιούργησε το πρώτο οινοποιείο ανοικτό στο κοινό, στο κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης το