Υπηρεσίες

Engineering Design

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σχεδιάζεται από την αρχή. Με βάση τις απαιτήσεις της διαδικασίας, θα καταλήξουμε στην...

Συμβουλευτική / Ανάπτυξη λύσεων

Οι πελάτες δίνουν προτεραιότητα στις επενδύσεις σύμφωνα με τη Στρατηγική τους. Ο ρόλος μας είναι να βρούμε την πιο αποτελεσματική λύση...

Turn-Key Υλοποίηση Έργων

Έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 500 συστήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει δυνατότητες για την αποτελεσματική εκτέλεση...

Επικύρωση & Πιστοποίηση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για το τελικό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και η επικύρωση είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας. Κάνουμε όλες τις...

Συμβόλαιο Συντήρησης

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, το Τμήμα Εξυπηρέτησής μας φροντίζει να διασφαλίζει την καλή λειτουργία των συστημάτων για όλο...

Engineering Design

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σχεδιάζεται από την αρχή. Με βάση τις απαιτήσεις της διαδικασίας, θα καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική λύση, λαμβάνοντας υπόψη τις Βέλτιστες Πρακτικές αλλά και την Καινοτομία για την Επίτευξη της Αειφορίας. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η έξυπνη / ψηφιοποιημένη λειτουργία είναι πλέον στις προτεραιότητες των πελατών.

Στον Όμιλο BCT, ο κύριος σκοπός μας είναι να δημιουργούμε λύσεις για τις πιο κρίσιμες προκλήσεις των πελατών μας.

Με βάση τις απαιτήσεις της διαδικασίας, εργαζόμαστε για να καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική λύση. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις κρίσιμες παραμέτρους και στοχεύοντας στο άρτιο αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε:

– Βιωσιμότητα

– Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

– Υψηλότερη παραγωγικότητα

– Έξυπνη/ψηφιοποιημένη λειτουργία 

– Καθαρές παραγωγικές διαδικασίες

που αποτελούν σήμερα τους κύριους στόχους των πελατών μας.

Συμβουλευτική / Ανάπτυξη λύσεων

Οι πελάτες δίνουν προτεραιότητα στις επενδύσεις σύμφωνα με τη Στρατηγική τους. Ο ρόλος μας είναι να βρούμε την πιο αποτελεσματική λύση και να παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το τι είναι καλύτερο να γίνει. Συνεργαζόμαστε με πολλές κατασκευαστικές εταιρείες ως σύμβουλοι αναπτύσσοντας λύσεις και βοηθώντας τις.

Turn-Key Υλοποίηση Έργων

Έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 500 συστήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει δυνατότητες για την αποτελεσματική εκτέλεση έργων σε οποιοδήποτε μέρος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορούμε να αναλάβουμε από ένα απλό μηχανικό σύστημα μέχρι την πιο απαιτητική εφαρμογή. Οι εξειδικευμένες τεχνικές ομάδες μας σε όλες τις ειδικότητες, είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως δυσκολιών συνεργασίας,  και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικύρωση και Πιστοποίηση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για το τελικό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και η επικύρωση είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας. Κάνουμε όλες τις δοκιμές για να αποδείξουμε τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των χρηστών, τα κριτήρια απόδοσης και τις κανονιστικές προδιαγραφές.

Συμβόλαιο Συντήρησης

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, το Τμήμα Εξυπηρέτησής μας φροντίζει να διασφαλίζει την καλή λειτουργία των συστημάτων για όλο τον κύκλο ζωής τους. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη λειτουργία του συστήματος στην ίδια κατάσταση όπως την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Οι επιδέξιοι τεχνικοί μας ελέγχουν οποιαδήποτε παράμετρο: λειτουργία εξοπλισμού, απόδοση ελέγχου, ευελιξία αισθητήρων, στεγανότητα όλων των κυκλωμάτων και επιδιορθώνουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία μετά από μια βαθιά ανάλυση τυχόν παραμέτρων συστήματος που δημιουργούμε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της θέσης σε λειτουργία του συστήματος

Χρειάζεστε προτάσεις για την υλοποίηση του έργου σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας
συμβουλεύσουμε τις διαθέσιμες επιλογές σας!

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα

mid-Memphis.png
mid-Memphis.png