BOUGATSOS SEMI HARD CHEESE lq

“Ωρίμανση ημίσκληρων τυριών – πώς επιρεάζεται από τις συνθήκες του αέρα” άρθρο από τον Κο Βασίλειο Μπουγάτσο

BOUGATSOS SEMI HARD CHEESE lq

“Ωρίμανση ημίσκληρων τυριών – πώς επιρεάζεται από τις συνθήκες του αέρα” άρθρο από τον Κο Βασίλειο Μπουγάτσο

Δημοσίευση άρθρου στο περιοδικό “DAIRY NEWS” του προέδρου της BCT GROUP Κου Βασίλη Μπουγάτσου που αναλύει πως επηρεάζεται η ωρίμανση των ημίσκληρων τυριών από τις συνθήκες του αέρα.

Τελευταία Άρθρα
Εγγραφείτε στο Newsletter

Σχετικά Νέα

Συνέντευξη της Κας Κάτιας Μπουγάτσου στο περιοδικό Cleanroom Technology

Διαβάστε την συνέντευξη της Managing Director της εταιρείας μας Κας Κάτιας Μπουγάτσου στο περιοδικό “Cleanroom Technology” να μιλάει για τα προβλήματα που ταλανίζουν την προσπάθεια για τη βιωσιμότητα στους καθαρούς χώρους και πώς η

Read More »