BOUGATSOS SEMI HARD CHEESE lq

“Ωρίμανση ημίσκληρων τυριών – πώς επιρεάζεται από τις συνθήκες του αέρα” άρθρο από τον Κο Βασίλειο Μπουγάτσο

BOUGATSOS SEMI HARD CHEESE lq

“Ωρίμανση ημίσκληρων τυριών – πώς επιρεάζεται από τις συνθήκες του αέρα” άρθρο από τον Κο Βασίλειο Μπουγάτσο

Δημοσίευση άρθρου στο περιοδικό “DAIRY NEWS” του προέδρου της BCT GROUP Κου Βασίλη Μπουγάτσου που αναλύει πως επηρεάζεται η ωρίμανση των ημίσκληρων τυριών από τις συνθήκες του αέρα.

Τελευταία Άρθρα
Εγγραφείτε στο Newsletter

Σχετικά Νέα