Σχέδιο χωρίς τίτλο

ASHRAE Ελλάδος

Σχέδιο χωρίς τίτλο

ASHRAE Ελλάδος

The managing director of our company Katia Bougatsou was elected vice-president of the Board of ASHRAE.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ASHRAE Greece εξελέγη η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας μας Κάτια Μπουγάτσου. Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας δεν είναι μόνο μέλος αλλά και ενεργός συνεργάτης αυτού του μεγάλου παγκόσμιου οργανισμού.

Η ASHRAE, που ιδρύθηκε το 1894, είναι μια παγκόσμια κοινωνία που προάγει την ανθρώπινη ευημερία μέσω της βιώσιμης τεχνολογίας για το δομημένο περιβάλλον. Η Εταιρεία και τα μέλη της επικεντρώνονται στα κτιριακά συστήματα, την ενεργειακή απόδοση, την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους, την ψύξη και τη βιωσιμότητα στον κλάδο. Μέσω της έρευνας, της συγγραφής προτύπων, της δημοσίευσης και της συνεχούς εκπαίδευσης, η ASHRAE διαμορφώνει το δομημένο περιβάλλον του αύριο σήμερα. Η ASHRAE ιδρύθηκε ως η Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης και Κλιματισμού από τη συγχώνευση το 1959 της Αμερικανικής Εταιρείας Μηχανικών Θέρμανσης και Κλιματισμού (ASHAE) που ιδρύθηκε το 1894 και της Αμερικανικής Εταιρείας Μηχανικών Ψύξης (ASRE) που ιδρύθηκε το 1904.

Τελευταία Άρθρα

Έκθεση DEFEA 2023

Η εταιρία μας συμμετέχει στην έκθεση DEFEA 2023 στο Metropolitan Athens, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 9 με 11 Μαίου 2023. Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας αριθμός Α36, HALL 3. Ωράριο έκθεσης 10:00 πμ – 5:00 μμ

Εγγραφείτε στο Newsletter

Σχετικά Νέα

The moment has arrived to showcase some of our completed projects of 2023.

Ολοκληρωμένα Έργα

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα έργα που ολοκληρώσαμε πρόσφατα. Έργα που αφορούν Καθαρούς Χώρους (Cleanrooms), Βιομηχανικό Κλιματισμό, Ψύξη, κ.ά.

Read More »