Andros-Visit-Cover-Photo-pn06xexjoqlh60z5lfv8wohhmeqqgife2wg4poaoog

Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή – Κτιριακός Κλιματισμός

Andros-Visit-Cover-Photo-pn06xexjoqlh60z5lfv8wohhmeqqgife2wg4poaoog

Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή – Κτιριακός Κλιματισμός

Κτίρια

Άνδρος

2014

Η εταιρεία μας ανέλαβε την αναβάθμιση του συστήματος HVAC του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.
Η αναβάθμιση περιλάμβανε:
  • Αντικατάσταση υφιστάμενων αερόψυκτων ψυκτών ισχύος 100 kW. Οι νέοι ψύκτες που είναι ειδικές κατασκευές για να αντέχουν στο θαλασσινό νερό, είχαν χάλκινα στοιχεία και φύλλα Inox 316L.
  • Την ανακατασκευή του υφιστάμενου υδραυλικού δικτύου.
  • Κατασκευή συστήματος αυτοματισμού το οποίο εκτός από την πλήρη ρύθμιση της εγκατάστασης θα μπορεί να διατηρεί αρχείο θερμοκρασιών/υγρασίας των δωματίων καθώς και να παρακολουθεί εξ αποστάσεως όλες τις λειτουργίες στην Άνδρο από την ομάδα μας στην Αθήνα.

Το πιο απαιτητικό κομμάτι αυτού του έργου ήταν η διατήρηση της θερμοκρασίας και ιδιαίτερα του επιπέδου σχετικής υγρασίας των δωματίων σε στενά όρια.

Με την αναβάθμιση που κάναμε, η θερμοκρασία και η υγρασία κάθε δωματίου συνέχισαν να είναι μέσα στα στενά επιθυμητά όρια με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, και επιπλέον, τόσο η θερμοκρασία όσο και η υγρασία κάθε δωματίου θα ελέγχονται και θα καταγράφονται από ένα σύστημα αυτοματισμού και μπορεί να απεικονιστεί γραφικά για οποιαδήποτε ημέρα ή εποχή του χρόνου ζητηθεί.

Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Γουλανδρή ξεκίνησε με την ανέγερση του Μουσείου στην Άνδρο το 1983 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Τελευταία Άρθρα
Εγγραφείτε στο Newsletter

Σχετικά Έργα

Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή – Κτιριακός Κλιματισμός

Κτίρια Άνδρος 2014 Η εταιρεία μας ανέλαβε την αναβάθμιση του συστήματος HVAC του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή. Η αναβάθμιση περιλάμβανε: Αντικατάσταση υφιστάμενων

Read More »

Ανακαίνιση Γραφείων

Λίγο μετά το δεύτερο lockdown, ξεκινήσαμε την ανακαίνιση των γραφείων μας. Οιδιακοσμητές και οι κατασκευαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους από το γκρέμισμα των τοίχων μέχρι και τις τελικές πινελιές

Read More »